Formulasi Scarnex


Scarnex Advanced Scar Therapy  mempunyai 50% daya anti-oksida yang lebih kuat, bahan aktif dan pelembap. Sebatian bertindak secara sinergistik untuk mempercepatkan penyembuhan kulit anda semasa fasa pembentukan semula. Penyelesaian itu akan menolak sel-sel berparut ke permukaan kulit dan memudarkan.

Scarnex Advanced Scar Therapy akan membentuk sel-sel normal kulit yang kemudian akan menggantikan sel-sel parut yang terdapat pada kulit. Hasilnya, kulit anda akan kelihatan licin dan rata. Malah anda juga dapat melihat perubahan warna, bengkak, penyerpihan , gatal-gatal dan kemerahan pada parut anda.

Ia terdiri daripada bahan-bahan semulajadi, yang akan memberikan anda kedua-dua vitamin dan protein. Formula ini akan memberi nafas baru dan membaiki kulit serta memberikan wajah baru pada kulit anda seolah-olah ia tidak pernah mempunyai kesan parut. Dengan Scarnex Advanced Scar Therapy, tiada sebab untuk menyembunyikan kulit anda lagi. Sebagai pengeluar, kami berbangga dengan kualiti produk ini. Dalam setiap pembelian produk, Scarnex Advanced Scar Therapy menjanjikan kualiti yang terbaik dalam pilihan untuk penyingkiran parut.